Wie zijn we en wat drijft ons?

Opgericht in 1995 en gevestigd te Duiven, is A New Link bv een onafhankelijk adviesbureau dat bedrijven adviseert, traint en coacht bij het optimaal toepassen van Oracle technologie en het richten en inrichten van de informatievoorziening.

Door onze unieke positionering -helemaal in de top van de kennispiramide- vormen we een volmaakt ecosysteem met andere partijen in de ICT. Zo worden onze medewerkers regelmatig gevraagd voor het geven van masterclasses tijdens Oracle gerelateerde seminars over de hele wereld. Daarnaast ontwikkelen we cursusmateriaal voor en/of treden we vaak op als docent bij de grote Oracle trainingsinstituten in Nederland: Oracle University, Transfer Solutions en Vijfhart.

Sinds onze oprichting hebben we bovendien langlopende partnerships opgebouwd met de grote Oracle dienstverleners in Nederland. Naast het continu updaten van hun competence centers staan we hier vooral in coaching- en QA-rollen garant voor kwalitatief hoogwaardige uitvoering van hun projecten bij eindklanten.

De derde doelgroep die we bedienen zijn de individuele eindklanten. Daarbij geven we met name vorm aan het ICT-beleid en het werken onder Enterprise Architectuur.

A New Link groeit gestaag. Om het niveau van onze dienstverlening vast te houden, doen we geen concessies aan het kennis en ervaringsniveau van onze medewerkers. Alle medewerkers hebben als fundament zowel een informatica als een bedrijfskunde studie en hebben meer dan twintig jaar ervaring met Oracle technologie en het toepassen van Oracle producten in projectsituaties.
Meer weten?
Wilt u meer weten over onze diensten? U kunt altijd vrijblijvend contact met ons op nemen via
+31 (0)316 26 90 96 of stuur een email naar info@anewlink.nl
A New Link bv
Burgemeester Kemmelaan 6
6922JD Duiven The Netherlands
T +31 (0)316 26 90 96